Cad-Cam

De afgelopen jaren is er binnen de tandtechniek veel veranderd. Bijna al onze werkstukken worden tegenwoordig met de computer vervaardigd, en ook de mondscanner wordt steeds vaker gebruikt.  Wij ondersteunen onder meer de 3shape, 3M Espe,  Dentalair, Itero, Kavo mondscanners.

Een van de trends op dit moment zijn de volledig zirkonium kronen en brugconstructies. Op implantaten worden deze constructies wanneer het kan verschroefbaar vervaardigd. Dit komt doordat zirkonium een aantal grote voordelen kent. Het is (nagenoeg) onbreekbaar, chipping is niet mogelijk en er treedt aan de antagonist nauwelijks abrasie op. Dit laatste geld alleen indien er na eventueel beslijpen goed wordt nabewerkt met speciale polijst rubbers.

In ons laboratorium hebben wij de freesstraat van ZirkonZahn staan, en gebruiken wij uitsluitend het kwaliteit zirkonium van ZirkonZahn. De volledig zirkonium kronen en bruggen die wij hier mee vervaardigen zijn van een hoge technische en zeker ook esthetische kwaliteit.

Graag adviseren wij u voor het beste resultaat over de diverse te gebruiken materialen en technieken.

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat de digitale techniek zich in hoog tempo verder zal ontwikkelen. Dit betekent voor ons bedrijf een prachtige uitdaging die wij graag met u aangaan.

 

Cad/Cam